Om toegang te krijgen tot de winkelwagen, klikt u op het pictogram "Bestelling" en kiest u vervolgens "Winkelwagen" in het submenu.

Agoraplus is multi-fabrikant, aan de linkerkant van de pagina onder de tab-balk bevindt zich een dropbox met de namen van de verschillende fabrikanten waaraan u bent gekoppeld.

Kies de fabrikant om de inhoud van de winkelwagen voor deze fabrikant weer te geven,

In de banner kunt u met de functie "Update uw prijs" uw prijs weergeven naast de openbare prijs: