Log in op de website www.agoraplus.com

Kies op het Agora-account "Mijn fabrikant autorisaties", de lijst met uw fabrikanten accounts wordt weergegeven met de status.

Als u een verzoek wilt indienen voor een andere fabrikant of een fabrikantaccount wilt toevoegen, klikt u op:
+ Een fabrikant account toevoegen / aanvragen

Kies uit de lijst de fabrikant waarvoor u een account wilt aanvragen:

Nadat u de fabrikant heeft gekozen, klikt u op "Volgende":

In het volgende scherm,

• Dient u de eerste keuze te selecteren en het vakje Ik heb een account en wachtwoord voor deze fabrikant aan te vinken
  • Voer het accountnummer en wachtwoord in voor deze fabrikant
  • Vink het vakje van acceptatie aan
  • Klik op Stuur mijn verzoek

U kunt al uw fabrikanten accounts vinden op het eerste scherm van de sectie "Mijn fabrikant autorisaties".