U kunt toegang krijgen tot de zoekfunctie vanaf het menu “Documentatie”:

Voer de gewenste criteria in en klik vervolgens op de knop "Search"
U kunt de exacte of gedeeltelijke referentie van het apparaat, onderdeel, enz... in het zoekvak invoeren. Klik op 'Search' om de resultaten te verkrijgen.

NB: het is ook mogelijk om de filters 'Type' en 'Fabrikanten' te gebruiken om de resultaten van de zoekopdracht te verfijnen.