Log in op de website http://myspace.agoraplus.com/Account/Logon

Kies op het Agora-account "Mijn fabrikant autorisaties", de lijst met uw fabrikanten accounts wordt weergegeven met de status.

Om een verzoek in te dienen voor een account aanvraag bij een andere fabrikant klik op:

+ Een fabrikant account aanvragen / toevoegen

Kies uit de lijst de fabrikant waarvoor u een account wilt aanvragen:

Zodra u de fabrikant heeft gekozen, klikt u op "Volgende".

In het volgende scherm worden verschillende cases gepresenteerd:

1. U hebt al een account en wachtwoord voor deze fabrikant

2. U hebt alleen het accountnummer maar geen wachtwoord

3. U hebt geen account bij deze fabrikant en u wilt er een aanvragen

Vink het vakje aan dat overeenkomt met uw geval en vervolgens het vakje voor validatie en klik op "mijn verzoek verzenden"

Het verzoek wordt in aanmerking genomen en u kunt de status ervan volgen in "Goedkeuring door mijn fabrikant".