Nadat de gewenste onderdelen aan de winkelwagen zijn toegevoegd, is het van essentieel belang om de lijst met onderdelen van de winkelwagen naar de leverancier te sturen.

Om toegang te krijgen tot de winkelwagen, klik op de winkelwagen icoon en vervolgens op 'Winkelwagen'.

De winkelwagen wordt gefilterd op fabrikant.

De werkbalk bovenin biedt toegang tot verschillende functies van de winkelwagen, waaronder de functie 'Bestellen'.

"Multi-selectie" optie:

Als u niet de hele winkelwagen wilt bestellen, kunt u met deze optie alleen de producten selecteren die u wilt bestellen.

Klik op "Schakel multi-selectie in":

Wanneer de gebruiker klikt op 'Bestellen', moet hij / zij de volgende stappen uitvoeren tot de laatste stap voor het verzenden van de bestelling naar de fabrikant.

1. De bestelinformatie controleren

-> leveringsaccount

als er meer dan één leveringsaccount beschikbaar is, is het mogelijk om deze te wijzigen

(als de fabrikant dit toestaat, is het ook mogelijk om een ander adres in te voeren voor de bestelling)

-> bestelnummer klant

-> leveringsoptie

-> gewenste leverdatum

-> opmerking

2. Schatting van de bestelling

In deze stap wordt informatie van de fabrikant weergegeven: uw prijs, beschikbaarheid, hoeveelheid bevestigd, leverdatum, kosten ...

Als de informatie correct is, kunt u de bestelling bevestigen.

3. Bevestiging van de bestelling

De bestelling wordt naar de fabrikant gestuurd.

Het is mogelijk om de voortgang van de bestelling te volgen vanuit de module 'Bestelling' / 'Ordertracking'.