Er zijn verschillende manieren om een onderdeel aan een winkelwagentje toe te voegen:

- vanaf een onderdeelblad

- vanaf een productblad

- vanaf het maken van een nieuwe onderdeellijst

Voeg een onderdeel toe aan het winkelwagentje vanaf het onderdeelblad

Vanaf het blad als het verbonden account geautoriseerd is om onderdelen bij de fabrikant te bestellen, is de functie 'Toevoegen aan winkelwagentje' actief.
Door op 'Toevoegen aan winkelwagen' te klikken, verschijnt er een pop-up om het aantal te selecteren, voer zo nodig een opdrachtvolgorde en opmerking in.

Voeg een onderdeel toe aan het winkelwagentje vanaf het productblad

Het is mogelijk om een onderdeel vanuit een productkaart aan het mandje toe te voegen.
Door een deel van de nomenclatuur van het apparaat te selecteren en te klikken op 'Toevoegen aan winkelwagentje' (Een pop-up opent zich voor het invoeren van het aantal, de opmerking en werkorder).

Voeg een onderdeel toe vanuit de optie 'Bestelling voorbereiden'

Als u een of meer onderdelen aan een of meer manden wilt toevoegen, kunt u met de toepassing een onderdelenlijst maken en deze vervolgens aan het mandje toevoegen.
Om deze onderdelenlijst te maken, klikt u op 'Bestelling voorbereiden'.

Voer vervolgens het onderdeelnummer in, het aantal en bevestig.

Herhaal de bewerking met alle onderdelen die aan het winkelmandje moeten worden toegevoegd.
Wanneer de onderdelenlijst compleet is, klik dan op 'Toevoegen aan winkelmand'.

De onderdelen worden daarom verdeeld in de verschillende leveranciersmanden.
Waarschuwing: wanneer een onderdeel in de bestelmand wordt verzonden, betekent dit niet dat de bestelling naar de fabrikant wordt verzonden.

Elke mand moet onafhankelijk naar de fabrikant worden verzonden.