Het is mogelijk om op drie manieren toegang te krijgen tot de documentatie van een onderdeel:

- via de zoekfunctie

- via het productblad, de nomenclatuur van een apparaat

Toegang tot de documentatie van de onderdelen is via het onderstaande pictogram te krijgen:

Raadpleeg de documentatie van een apparaat uit de catalogus

Selecteer de onderdelencatalogus en klik op het gewenste onderdeel.
- het blad van het onderdeel wordt op het scherm weergegeven

Raadpleeg de documentatie van de onderdelen vanaf een zoekopdracht

Om te zoeken naar een exact onderdeelnummer, kunt u het onderstaande zoekvak gebruiken.
Het is noodzakelijk om de exacte of gedeeltelijke referentie van het onderdeel in het zoekveld in te voeren + klik op 'Zoeken' om de resultaten te verkrijgen.

NB: het is ook mogelijk om de filters 'Type' en 'Fabrikant' te gebruiken om de resultaten van de zoekopdracht te verfijnen.

Zoekopdracht

Resultaten van de zoekopdracht

Om toegang te krijgen tot een van deze onderdelen, klikt u op het gewenste onderdeel en de kaart verschijnt in een nieuw tabblad.

Punten 1, 2, 3 tonen prijzen, beschikbaarheid van het onderdeel en staat toe dat het onderdeel direct aan het winkelmandje wordt toegevoegd
Punt 4 geeft toegang tot de lijst met apparaten die dit onderdeel gebruiken

Punt 5 (is nog niet beschikbaar)

Raadpleeg de artikeldocumentatie van een productblad

Zie 'Hoe raadpleeg ik een productblad?'
Wanneer u het productblad bekijkt, wordt de lijst met gerelateerde onderdelen weergegeven.
Daarnaast is een functie beschikbaar voor toegang tot de volledige lijst en prijzen.