We hebben ervoor gekozen om u een specifieke versie van AGORA PLUS aan te bieden om de overgang van Tradeplace ASM naar AGORA PLUS te vergemakkelijken.
Deze versie kan worden gedownload van de downloadpagina van de site en door de onderstaande stappen te volgen:

1 / Klik op de knop 'Agora Plus voor pc'.

2/ Klik op 'Installeren'

Er wordt automatisch een snelkoppeling voor het programma gemaakt op uw bureaublad.
Als u AGORA wilt starten, hoeft u alleen maar op het pictogram van het programma te klikken.

De inlogpagina wordt geopend, zodat u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren en de taal kunt selecteren.